Partyzenekar Szilveszterre

A közelgő év végi szilveszteri partyk kapcsán szeretnék néhány szót szólni Partyzenekarunk szilveszteri koncepciójáról. A szilveszteri buli egy különleges esemény, legalább annyira, mint egy esküvő, vagy egy egész estés ünnepi bál.

Mi is adja a Szilveszter varázsát? A magunk mögött hagyott esztendő, a téli szabadság, a nemrég átélt karácsonyi ünnep öröme, az emberek ilyenkor az Új Évet várva talán pihentebbek, felszabadultabbak, mint év közben.

A Szilveszter, nekünk zenészeknek is egy különleges alkalom, ezzel a bulival zárjuk az évünket, és éjfélkor a Himnusz után ezzel kezdjük a következőt. A Hangulat Express Partyzenekarral töltöttük már a Szilvesztert szállodákban, éttermekben, de volt rá példa, hogy magánrendezvényen, házibulin búcsúztattuk az Óévet. Minden esetben néhány aprósággal igyekszünk odafigyelni, és tovább fokozni a felhőtlen jókedvet, a szilveszteri, újévi hangulatot.

Az este folyamán Partyzenekarunk halk háttérzenével várja a bálteremben helyüket elfoglaló párokat, társaságokat. A vacsora megkezdéséig az este ünnepélyességére helyezzük a hangsúlyt; hangerőben, stílusban olyan dalokat választunk, amelyek mellett lehet ismerkedni, de akár együtt is lehet énekelni velünk.

A vacsora után indulhat a szilveszteri buli! A jó hangulat általában adott, a jókedvű társaságnak "csak" meg kell találnunk azt a stílust, azokat a dalokat, zenéket, amelyeket szívesen hallgatnak, amelyekre szívesen táncolnak. Ha nincsen meghívott fellépő, az éjfélig tartó időszakot vegyes magyar és külföldi tánczenével töltjük meg, alkalmazkodva a közönség igényeihez.

Éjfélkor a Himnusz hangjaival, közös énekléssel búcsúztatjuk az Óévet. Az éjfél utáni, hosszabb szünetbe belefér a pezsgőzés, a tűzijáték, vagy az újévi virsli, korhelyleves is.

Partyzenekarunk szilveszteri rendezvényein az évek alatt kialakult tradíció, hogy az Új Évet az éjféli szünet után Strauss Kék Duna keringőjével köszöntjük, utána pedig folytatódhat a mulatás reggelig, tovább fokozva a hangulatot, éjfél utáni műsorunkban helyet kapnak a klasszikus operett és mulatós slágerek, cigánydalok, magyaros csárdások, stb.

Kérjük keressen meg bennünket kérdéseivel, kérjen tőlünk árajánlatot Szilveszterre - akár a következő évre!

KÉRJE SZILVESZTERI ÁRAJÁNLATUNKAT ITT >>>