demo

Mire figyelj, ha Interneten keresel zenekart az esküvődre? - II. rész

Egy személyes találkozás a szolgáltatóval mindent eldönthet. Ekkor van lehetőséged kérdezni, kérni, és az esetleges egyéni elképzeléseket megbeszélni. Fordulópont lehet a szervezés menetében, ugyanis ilyenkor erősödhet vagy éppen bedőlhet szimpátiád az adott csapat vagy szolgáltató felé. Rendkívül fontos, hogy leendő zenészeid hogy kommunikálnak, hogy állnak hozzá az esetleges egyéni kérésekhez, kívánságokhoz. Figyeld meg, hogy partnered mennyire határozott, és számíthatsz -e rugalmasságra és szakmai hozzáértésre a későbbi rendezvény folyamán. Nyugodtan készülj fel a találkozóra, jegyezd le előre a kérdéseidet, nehogy kifelejts valami fontosat. Vedd figyelembe, hogy egy profi zenekar tagjai nem az első ilyen rendezvényt vállalják, ezért a beszélgetés során kérd ki a zenekar, zenész véleményét abban, amiben esetleg bizonytalan vagy. A részletekhez sok hasznos ötletet kaphatunk szervezésben, és lebonyolításban egyaránt.

Mire figyelj, ha Interneten keresel zenekart az esküvődre? - I. rész

Ebben a cikkben szeretnék néhány általános, és néhány szakmaibb tanácsot, trükköt leírni, hogy elkerüld a meglepetéseket az Internetes zenekarkeresés útvesztőjében. Általános tapasztalat az, hogy az elmúlt években az Internet csak úgy ontja magából a rendezvényekkel kapcsolatos webhelyeket, szolgáltatókat. Elég csak a megfelelő kulcsszavakat beírni a keresőbe, máris több száz zenekar ajánlatát olvashatod, böngészheted. Mi alapján válassz? Mire érdemes odafigyelni? Mi legyen, ami döntésed befolyásolja? Minek alapján ítéld meg azt a zenekart, amelyet meg szeretnél hívni az esküvődre?

A Hangulat Express Partyzenekar és a műsorlista

Az évek folyamán egyre több műsorlistával kapcsolatos kérés érkezik hozzánk. Konkrétan, a zenekart kereső házaspárok, vagy családtagok az ajánlatkérés mellett kérik, hogy küldjünk nekik egy listát az általunk a majdani esküvőn játszandó dalok címeivel. Az ilyen, és ehhez hasonló listák - látszólag - megkönnyítik a zenekarkeresést, ugyanis a leendő megrendelő a lista alapján el tudja dönteni, hogy az elképzeléseinek megfelelő műsort fog -e hallani az est folyamán. A listán természetesen az elképzeléseinek megfelelő dalokat keresi, ha olyannal is találkozik amelyik kuriózumnak számít, az már maga a tökély! Egyre több konkurens weboldalon is találkozom a lista lehetőségével, sőt, vannak olyan félig-meddig közösségi zenekarkereső vagy kínáló, hirdető és egyéb esküvői oldalak, ahol a beregisztrált zenészeknek, zenekaroknak lehetőségük van ilyen listát elhelyezni a saját profiljukban. Nézzük hát, hogy mi szól a lista mellett, és ellene...