vélemény

Niki, Hajdúböszörmény - vélemény

Ezúton is szeretnénk megköszönni az egész csapatnak, hogy fergeteges hangulatot biztosítottatok a nagy napunkon. Minden vendégünk kiemelte, hogy nagyon tetszett nekik a zene, mindenki talált az ízlésének megfelelő számot. Még egyszer nagyon köszönjük, jó szívvel fogjuk ajánlani zenekarotokat minden ismerősünknek!

Üdv, Niki

Táncest - Paks, Csengey Dénes Kulturális Központ - vélemény

2018. 05. 11-én Pakson rendeztünk a Csengey Dénes K. K-ban táncestet. Szerettünk volna élő zenét. Olyan zenekart kerestünk akik  el tudnak nekünk játszani mindenféle tánczenét. Keringő, cha-cha, szamba, rumba, fox, tangó, rock n roll, és különböző magyar valamint nemzetközi slágereket.

A Hangulat Express Partyzenekar teljes mértékben hozta a bulin azt amire számítottunk.Tetszett, hogy számokat játszottak (nem tartott fél óráig egy-egy táncfajta). Volt lehetőség egy-egy táncra felkérni az asztal társaságból a hölgyeket.

Viktória és Gergő, Kazincbarcika - vélemény

Kicsit megkésve ugyan, de szeretnénk megköszönni az esküvőnkön nyújtott szolgáltatásukat! :) Nagyon meg voltunk elégedve!! Nagyon tetszett a sokszínű repertoár és az is, hogy tényleg minden korosztálynak tudtak zenélni!! Nagyon jók a visszajelzések, a vendégek dicsérték Önöket!! :) Sőt már elérhetőséget is kértek! Köszönetképpen szeretnénk néhány fotóval kedveskedni! :)

Üdvözlettel: Molnárné Reha Viktória és Molnár Gergő

Dr. Balogh Zoltán József, Budapest - vélemény

Kedves zenekar!

Írásos ajánlásomban elsősorban azt hangsúlyozom ki, hogy mennyire megbízhatóak és hitelesek. Valamikori régi gitárosként jómagam segítettem az unokámnak a zenekar kiválasztásában az esküvőre. Az első találkozásunkkor nagyon szimpatikusnak találtuk Önöket...

Andi Budaörsről - vélemény

Sziasztok!

Megragadom a lehetőséget, hogy újra gratuláljunk Nektek, Zsuzsi és Csabi esküvőjén megint hoztátok a formátokat! Örültünk, hogy sikerült újra titeket ajánlani az esküvőre, és bulizni veletek. Nem tudjuk, hogy csináljátok, már a harmadik alkalommal hallottuk a műsorotokat, és mindig képesek vagytok újat mutatni. Természetesen ajánlásban mindig számíthattok ránk, még sok barátunk van, reméljük még találkozunk egy-két esküvőn!"

Andi Budaörsről

Nóri és Csaba - vélemény

Kedves Zenekar!

Még egyszer szeretnénk megköszönni a közreműködéseteket az esküvőnkön, mindenkinek az volt a véleménye, hogy MB1-es volt a buli, és óriásik voltatok! Sok jót hallottunk már rólatok, de nem is gondoltuk, hogy a nagy nap ennyire jól fog sikerülni! Ezt Nektek is köszönhetjük. Ezt a zenekart bárkinek ajánljuk esküvőre, bulira! Kívánunk Nektek sok esküvőt, bulit, és azt, hogy mindig legyetek olyan jókedvűek, amilyenek nálunk voltatok, mert a nevetés ragadós!!! Hajrá Hangulat Express, csak így tovább!

Nóri és Csaba

Takács Péter és felesége - vélemény

"Tiszta szívvel, és teljes meggyőződéssel ajánlom a Hangulat Express zenekart esküvőre, rendezvényre, bármilyen bulira. Személyükben egy abszolút profi, megbízható és hiteles csapatot ismerhettünk meg, kellemes zenéjükkel a lányom esküvőjén mindenkit levettek a lábáról, időst és fiatalt egyaránt. Köszönjük szépen, a közreműködést, és további sok esküvőt kívánok."

Tisztelettel: Takács Péter és felesége

Beáta és János - vélemény

Sziasztok!

Szeretnénk még egyszer ezúton is gratulálni a profi produkciótokhoz. Nagyon jó választás volt Hangulat Express Partyzenekar az esküvőre! Óriási hangulatot csináltatok, azóta is szívesen nézzük és hallgatjuk a zenéteket. Köszönjük a rugalmas hozzáállást részetekről, minden korosztálynak tudtatok zenélni, és még a nagyszülők nótáját is eljátszottátok! Köszönjük Nektek ezt a felejthetetlen napot, amivel megajándékoztatok bennünket!"

Beáta és János

Mónika és Gábor, Budapest - referencia

Kedves Zenekar!

Köszönjük Nektek azt a fergeteges hangulatot, amit az esküvőnkön csináltatok! Nagyon-nagyon jó döntést hoztunk, amikor az esküvőre Benneteket hívtunk! Külön köszönet az este folyamán nyújtott segítségért, mindhármatoknak csak gratulálni tudunk! Természetesen ajánlani fogunk Benneteket mindenkinek, ismerőseinknek és barátainknak. Reméljük, még találkozunk - ha csak rajtunk múlik, biztosan! Még egyszer köszönünk mindent, és további eredményes munkát kívánunk Nektek!

Mónika és Gábor, Budapest

Körmendi Ákos, Százhalombatta - referencia

Kedves Hangulat Express!

Köszönjük szépen a fantasztikus muzsikát, nagyszerűen sikerült az esküvőnk és a buli részét nagyban Nektek köszönhetjük! Végig táncoltak a meghívottak, mindenkinek nagyon tetszett a zene, mindenki jól érezte magát, s legfőképpen mi ( az ifjú pár). Köszönjük mégegyszer, szuper volt!

Körmendiné Szelp Veronika és Körmendi Ákos, Százhalombatta