Játszotok mulatós zenéket is?

Néhányat igen, de repertoárunk elsősorban tánczene. Egész estés mulatós zenélést, nem vállalunk.

Egy esküvői rendezvényen elkerülhetetlen a mulatós zene az éjszaka folyamán. Gondoljunk csak a menyasszonytáncra, vagy a menyecske belépőjére, amikor szintén szokás egy csokor csárdással köszönteni a belépő új asszonyt, új házaspárt. Gyakran érkeznek hozzánk kérések idősebbektől magyar nóta-, operett kategóriákban is.

A Hangulat Express Partyzenekar elsősorban tánczenét játszik az est folyamán, amelyben természetesen néhány "klasszikus" mulatós dal, nóta, vagy csárdás is belefér. Egy esküvő folyamán külön oda is figyelünk arra, hogy lehetőleg mindegyik zenei blokkban legyen NÉHÁNY dal a tradícionális mulatós kategóriából, sőt - amennyiben igény van rá, és tudjuk - szívesen eljátsszuk a nagypapa, vagy nagymama kedves nótáját is.

Mostani, mai mulatós zenéket nem játszunk! - Partyzenekarunk olyan esküvőkön tud jól szerepelni, jó bulit csinálni ahol vegyes tánczenei (DISCO, Funky, Latin, Rock&Roll, Pop, Rock, Filmzene, Örökzöld műfajok) stílusokra, van igény, ott ahol főleg a mulatós zene kell, jobb, ha egy olyan zenekarra esik a választásotok, aki főleg ezt a műfajt műveli.