esküvő

Niki, Hajdúböszörmény - vélemény

Ezúton is szeretnénk megköszönni az egész csapatnak, hogy fergeteges hangulatot biztosítottatok a nagy napunkon. Minden vendégünk kiemelte, hogy nagyon tetszett nekik a zene, mindenki talált az ízlésének megfelelő számot. Még egyszer nagyon köszönjük, jó szívvel fogjuk ajánlani zenekarotokat minden ismerősünknek!

Üdv, Niki

Viktória és Gergő, Kazincbarcika - vélemény

Kicsit megkésve ugyan, de szeretnénk megköszönni az esküvőnkön nyújtott szolgáltatásukat! :) Nagyon meg voltunk elégedve!! Nagyon tetszett a sokszínű repertoár és az is, hogy tényleg minden korosztálynak tudtak zenélni!! Nagyon jók a visszajelzések, a vendégek dicsérték Önöket!! :) Sőt már elérhetőséget is kértek! Köszönetképpen szeretnénk néhány fotóval kedveskedni! :)

Üdvözlettel: Molnárné Reha Viktória és Molnár Gergő

Játszotok mulatós zenéket is?

Néhányat igen, de repertoárunk elsősorban tánczene. Egész estés mulatós zenélést, nem vállalunk.

Egy esküvői rendezvényen elkerülhetetlen a mulatós zene az éjszaka folyamán. Gondoljunk csak a menyasszonytáncra, vagy a menyecske belépőjére, amikor szintén szokás egy csokor csárdással köszönteni a belépő új asszonyt, új házaspárt. Gyakran érkeznek hozzánk kérések idősebbektől magyar nóta-, operett kategóriákban is.

Mostani, mai mulatós zenéket nem játszunk! - Partyzenekarunk olyan esküvőkön tud jól szerepelni, jó bulit csinálni ahol vegyes tánczenei (DISCO, Funky, Latin, Rock&Roll, Pop, Rock, Filmzene, Örökzöld műfajok) stílusokra, van igény, ott ahol főleg a mulatós zene kell, jobb, ha egy olyan zenekarra esik a választásotok, aki főleg ezt a műfajt műveli.

Hogyan válasszak zenekart az esküvőmre?

Cikkünkkel szeretnénk megkönnyíteni mindazok dolgát, akik esküvői zenekart, esküvői zenészt keresnek. Engedjék meg, hogy - mint gyakorló zenész, zenekar - néhány hasznos ötlettel segítsünk eligazodni a túlkínálat útvesztőjében. Igen, túlkínálat! Napjainkban az Internet egyik legfrekventáltabb területe az esküvő és rendezvényszervezés, rengeteg szolgáltatót találhatunk, esküvőszervező cégeket, fotóst, videóst, és természetesen nagyon sok zeneszolgáltatót is. Se szeri, se száma a zeneszolgáltatást, élőzenét, esküvői zenét, mulatóst, lakodalmas zenét kínáló oldalaknak, az ember csak győzze idővel és energiával. Az ifjú házasulandók - esetleg a család is - ilyenkor hétvégi programként válogatnak a kínálatból, igyekeznek a számukra legszimpatikusabb szolgáltatót megrendelni. Nos, egy ilyen döntést nehéz meghozni, pláne ha az a nap rólunk szól... Milyen lehetőségeink vannak? Hol keressük? Igyekszünk a továbbiakban néhány kérdést megválaszolni.