Szolgáltatások

Egy igazán vidám partyzenekar esküvőre...

Az utóbbi években gombamód szaporodnak az esküvőkkel foglalkozó, honlapok, tévéműsorok, szolgáltatók. Az esküvőkben, esküvőkből napjainkra nagy üzlet lett. Már van esküvő kiállítás, meg esküvő magazin, sőt egész cégek nőnek az esküvőbiznisz köré. A Hangulat Express Partyzenekar elmondhatja magáról, hogy több, mint 20 éve járja az országot - világot, és azóta számtalan esküvőn vettünk részt. Mi az esküvőkön nem csak szolgáltatóként, hanem barátokként is jelen vagyunk, mindenben támogatva és segítve az ifjú házaspár ezen jeles napjának lebonyolítását. Megrendelőink egy igazán vidám csapatot ismerhetnek meg bennünk, akik hosszú évek után még mindig jókedvűen, és szívesen játszanak együtt. Ez a hármas formáció már kiállta az idők próbáját, valamennyien évtizedek óta dolgozunk a szakmában, úgy esküvőkön, mint egyéb rendezvényeken. Mi ezt kínáljuk Önnek-Neked az esküvői torta, és az esküvői menü mellé: egy igazán önfeledt, emlékezetes napot, sok-sok jó zenével és egy szimpatikus vidám csapattal. Oldalainkra számos esküvővel kapcsolatos ötlet, és információ is kerül, érdemes körbenézni, olvasgatni.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

 

Színpadi, koncertjellegű fellépések

A Hangulat Express Partyzenekar elkötelezett a 70-80-es évek magyar RETRO tánczenéi mellett. Szívesen vállalunk színpadi fellépéseket, koncerteket egy-egy előadó, vagy szerző dalait összeválogatva, vagy éppen egy jó hangulatú koncert keretén belül nagy magyar és külföldi előadók hangulatát idézve. Előre egyeztetett 45 perces, vagy 90 perces műsorokkal várjuk a megrendeléseket falunapokra, fesztiválokra, szabadtéri rendezvényekre. A választott műsor jellegétől függően együttesünk további előadókkal, zenekari tagokkal bővülhet - igény szerint. Szolgáltatásaink az egész ország területére kérhetők, tiszteljen meg bennünket érdeklődésével, kérje személyre szabott árajánlatunkat!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

 

Vállalati rendezvények, bálok zeneszolgáltatása

Csapatunk nem csak egy partyzenekar esküvőre, hanem egyéb rendezvényeken is szívesen működik közre az év végi vállalati buliktól, házibuliktól a fogadásokig. Műsorunk változatos, rugalmas, a magyar és külföldi örökzöldektől a futó nemzetközi tánczenéig. Az elhangzó dalokat igyekszünk mindig az adott hangulathoz igazítani, az elegáns fogadások halk háttérzenéjétől az igazán fergeteges vállalati bulikig, vagy éppen szezonális bálokig. Szezonális ajánlatunkban szerepelnek a farsangi és szüreti bálok, vagy éppen az óévbúcsúztató szilveszteri rendezvények. Csapatunk bővíthető, igény esetén négy-öt, vagy több fővel is kiegészülhet.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

 

Gyermekműsorok, nyugdíjas műsorok

A Hangulat Express Partyzenekar egyik legkedvesebb feladata, ha gyerekekkel teli előadótermekbe roboghat. Gyermekműsoraink egész évben megrendelhetőek, a tavaszvárótól, Mikulásig, vagy Karácsonyig. Műsorainkba ismeretterjesztő hasznos tudnivalókat is becsempésztünk, pl. ismerkedés az állatvilággal, vagy éppen a zenével, egyszerű hangszerekkel. Gyerekműsorainkból minden korosztály válogathat, 7-12 éves korig. Szívesen lépünk fel nyugdíjasklubokban, szociális otthonokban. Tapasztalatunk, hogy az idős emberek szívesen fogadják a régi idők nosztalgia dalait, verseit, nótáit. Nyugdíjas műsoraink közül kiemelném az idősek napi, illetve a karácsonyi műsorokat, melyek nagy sikernek örvendenek évek óta.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE