GYIK - Gyakran Ismétlődő Kérdések

Itt még többet megtudhatsz rólunk, szolgáltatásunkról, lehetőségeinkről. Kellemes böngészést kívánunk!

Játszotok mulatós zenéket is?

Néhányat igen, de repertoárunk elsősorban tánczene. Egész estés mulatós zenélést, nem vállalunk.

Egy esküvői rendezvényen elkerülhetetlen a mulatós zene az éjszaka folyamán. Gondoljunk csak a menyasszonytáncra, vagy a menyecske belépőjére, amikor szintén szokás egy csokor csárdással köszönteni a belépő új asszonyt, új házaspárt. Gyakran érkeznek hozzánk kérések idősebbektől magyar nóta-, operett kategóriákban is.

Mostani, mai mulatós zenéket nem játszunk! - Partyzenekarunk olyan esküvőkön tud jól szerepelni, jó bulit csinálni ahol vegyes tánczenei (DISCO, Funky, Latin, Rock&Roll, Pop, Rock, Filmzene, Örökzöld műfajok) stílusokra, van igény, ott ahol főleg a mulatós zene kell, jobb, ha egy olyan zenekarra esik a választásotok, aki főleg ezt a műfajt műveli.

Szoktatok szünetet tartani?

Igen, szoktunk.

Egy esküvőn, kerti partyn, vagy céges rendezvényen is vannak olyan időpontok, amikor nem a zenéé a főszerep; behozzák a tortát, átadják az ajándékot, kihúzzák a tombolát, stb. Általában igyekszünk a szüneteket ezekkel az eseményekkel párhuzamosan tartani, amikor nem zavaró, ha a zenekar szusszan egyet.

Előre meghatározott időpont nincs, a szünetek mennyisége és hossza az éppen zajló eseményektől, függ. Ha táncol a vendégsereg, nem ritka a másfél-két órás zenés blokk sem - amennyiben erre van lehetőségünk - a hangulat tetőpontján nem fogjuk abbahagyni a zenét. Nyilvánvalóan ezt befolyásolhatja más is, pl. a vőfély, vagy ceremóniamester, akinek éppen saját ötlete támad - ilyenkor bizony részünkről pihenés következik.