Bemutatkozunk

Bőcze Bernadett - Hangulat Express - egy zenekar esküvőre

Detti

Bőcze Bernadett - ének, szaxofon
Énektanár, művelődés szervező. Saját énekiskolájában tehetséges énekelni vágyó fiatalokkal dolgozik. Partyzenekarunk meghatározó női énekhangja. Gyerekeknek szóló- és színpadi műsoraink során műsorvezetőnk, konferansziénk, játékmesterünk is.

Sok éves hazai-, és világ körüli tapasztalattal, és változatos nemzetközi és magyar repertoárral járul hozzá csapatunk hangzásához. A magyar mellett angol, francia és olasz nyelven is énekel, illetve szívesen ad elő sanzon- és operettslágereket is. Az éneklés mellett hangszere az altszaxofon néhány számban szaxofon szólóval színesíti az előadást. Az est folyamán elsősorban frontemberként, énekesnőként, de a "fiús" számok alatt vokalistaként is kamatoztatja tudását. Nem csak a pop-rock, de a Rock and Roll és a Jazz műfajában is otthonosan mozog.

 

Ispán Imre - Hangulat Express - egy zenekar esküvőre

Imre

Ispán Imre - billentyűk, ének
A Partyzenekar alapítója, férfi énekhangja, magyar, angol, olasz nyelven énekel. Csapatunk legsúlyosabb tagja, a zenekar vezetője, marketingmenedzsere, szervezője. Kedvencei közé tartoznak a 70-80-as évek magyar előadói, nem csak a pop-rock, de a "tánczene" műfajban is.


Az est folyamán a billentyűk és a mikrofon mögött, a hétköznapokban pedig a számítógép előtt gondoskodik a zenekar megfelelő hangzásáról, az új dalok feldolgozásáról. A zenei munka során folyamatosan igyekszik figyelemmel kísérni a Megrendelők és a közönség igényeit, hogy a Hangulat Express mindig a legjobb körülmények között léphessen fel, és a tőle megszokott professzionális hangzást, és legjobb hangulatot nyújthassa a szórakozni vágyóknak.

 

Süveges Zoltán - Hangulat Express - egy zenekar esküvőre

Zoli

Süveges Zoltán – dobok, kongák, ének
Az Express ritmus,- és fényfelelőse. A zenekar másik férfihangja, magyar és angol nyelven. Több évtizedes tapasztalattal több zenekarban is játszik, akusztikus és elektromos dobokon, illetve kongán is. A balkáni népzene, a páratlan ritmusok nagy kedvelője.

Partyzenekarunkban a dobok mögül nyújt stabil alapot az rendezvény hangulatához. Az est folyamán elsősorban a rock stílus felelőse, a zenekar műsorából számos magyar, és külföldi rock slágert énekel, nem beszélve az éjfél utáni "tombolós" hangulatról. Természetesen a többi műfajban is hallhatunk tőle dalokat. Partyzenekarunk látványelemeinek felelőse, a közönség és a buli hangulatának fokozása érdekében táncparkettet megvilágító színes fények koordinálását és kezelését is végzi.