zenekar esküvőre

Mire figyelj, ha Interneten keresel zenekart az esküvődre? - II. rész

Egy személyes találkozás a szolgáltatóval mindent eldönthet. Ekkor van lehetőséged kérdezni, kérni, és az esetleges egyéni elképzeléseket megbeszélni. Fordulópont lehet a szervezés menetében, ugyanis ilyenkor erősödhet vagy éppen bedőlhet szimpátiád az adott csapat vagy szolgáltató felé. Rendkívül fontos, hogy leendő zenészeid hogy kommunikálnak, hogy állnak hozzá az esetleges egyéni kérésekhez, kívánságokhoz. Figyeld meg, hogy partnered mennyire határozott, és számíthatsz -e rugalmasságra és szakmai hozzáértésre a későbbi rendezvény folyamán. Nyugodtan készülj fel a találkozóra, jegyezd le előre a kérdéseidet, nehogy kifelejts valami fontosat. Vedd figyelembe, hogy egy profi zenekar tagjai nem az első ilyen rendezvényt vállalják, ezért a beszélgetés során kérd ki a zenekar, zenész véleményét abban, amiben esetleg bizonytalan vagy. A részletekhez sok hasznos ötletet kaphatunk szervezésben, és lebonyolításban egyaránt.

Mire figyelj, ha Interneten keresel zenekart az esküvődre? - I. rész

Ebben a cikkben szeretnék néhány általános, és néhány szakmaibb tanácsot, trükköt leírni, hogy elkerüld a meglepetéseket az Internetes zenekarkeresés útvesztőjében. Általános tapasztalat az, hogy az elmúlt években az Internet csak úgy ontja magából a rendezvényekkel kapcsolatos webhelyeket, szolgáltatókat. Elég csak a megfelelő kulcsszavakat beírni a keresőbe, máris több száz zenekar ajánlatát olvashatod, böngészheted. Mi alapján válassz? Mire érdemes odafigyelni? Mi legyen, ami döntésed befolyásolja? Minek alapján ítéld meg azt a zenekart, amelyet meg szeretnél hívni az esküvődre?

Hogyan válasszak zenekart az esküvőmre?

Cikkünkkel szeretnénk megkönnyíteni mindazok dolgát, akik esküvői zenekart, esküvői zenészt keresnek. Engedjék meg, hogy - mint gyakorló zenész, zenekar - néhány hasznos ötlettel segítsünk eligazodni a túlkínálat útvesztőjében. Igen, túlkínálat! Napjainkban az Internet egyik legfrekventáltabb területe az esküvő és rendezvényszervezés, rengeteg szolgáltatót találhatunk, esküvőszervező cégeket, fotóst, videóst, és természetesen nagyon sok zeneszolgáltatót is. Se szeri, se száma a zeneszolgáltatást, élőzenét, esküvői zenét, mulatóst, lakodalmas zenét kínáló oldalaknak, az ember csak győzze idővel és energiával. Az ifjú házasulandók - esetleg a család is - ilyenkor hétvégi programként válogatnak a kínálatból, igyekeznek a számukra legszimpatikusabb szolgáltatót megrendelni. Nos, egy ilyen döntést nehéz meghozni, pláne ha az a nap rólunk szól... Milyen lehetőségeink vannak? Hol keressük? Igyekszünk a továbbiakban néhány kérdést megválaszolni.